Silkeborg vinfestival 2024

Store Torv · Silkeborg · 13-14 Juni
Fredag fra 14.00 - 20.00
Lørdag fra 10.00 - 16.00

Årets festival for alle os der elsker god vin

Vi er igen klar til at slå dørene op for en festival hvor den gode vin er i fokus. Kom og mød spændende leverandører og vinhuse som har medbragt masser af forskellige smagsoplevelser.

2 fantastiske dage for kun 275kr. eller nøjedes med en dag for 175kr.

vinfestivallogo copy

Leverandører og producenter

FiniVin

FiniVin har som målsætning at være en stærk leverandør af eksklusive vine til kvalitetsbevidste kunder. Vi rejser derfor hvert år ud og smager os næsten bogstaveligt talt igennem mange spændende vinområder, inden vi – ud fra vores smagsløg og pengepung

Eskae

ESKAE Gastro & Events Et oplevelses koncept med fokus på de gode ting i livet Hvem er vi; Gitte Esman Kærgaard Petersen passioneret foodie med en fortid i fagforening og a-kasse verdenen, med fokus på coaching, medarbejder trivsel, personale udvikling

Vinfadet

Carl (Kalle) Salling, ejer af Vinfadet. Pensioneret chauffør. Jeg har nydt mange ædle dråber gennem livet, men er især faldet for de tyske. Hvorfor hente vin i det fjerne udland, når vores naboer mod syd har noget af det virkelig

Vinkrogen

Vinkrogen er en lille, lokal vinimportør, som siden 2003 har importeret vine af højeste kvalitet fra mindre, men utroligt spændende vingårde i hele verden. Vi importerer selv alle vine direkte fra vinproducenterne og er fuldstændig uafhængige. Vores vine kommer fra små vingårde, som

Jakobi Vin

Gode Økologisk og Biodynamisk produceret vine med en spændende historie Alle vine er produceret enten økologisk eller biodynamisk.​Vinene er produceret med lavt indhold af sulfitter. De er produceret til dig, der nyder et godt glas vin. Jakobi Vin er et

Propperiet

Propperiet har kun vin fra små passionerede vinbønder, hvor smagen og loyaliteten til den gode vin er i fokus. Det er passionen for vin og den gode oplevelse der driver værket. Propperiet er en af de få vinimportører, som har

Det sker på årets festival

Spændende leverandører

Nogle af de bedste i branchen har fundet nogle er deres absolutte favoritter frem.

Masser af smagsprøver

Der er smagsprøver på masser af forskellige vine, så der er noget for en hver smag.

Gode tilbud

På årets festival vil der, udover smagsprøver, være gode og særlige tilbud på vine.

Tidligere events

“Elsker det - Masser af god vin og glade mennesker der deler sammme passion ”
Priorsvej 7C
8600 Silkeborg
+45 2143 8933

Om os

Vinspecialisten Silkeborg har siden 2013 været ejet og drevet af Ludovic Riauté. Uddannet sommelier i Frankrig, hvor han har arbejdet som privat sommelier. 

Vi har et stort sortiment af vine fra mange forskellige lande. Ludovic har en forkærlighed for de franske vine, grundet hans franske rødder, og det kan også mærkes i butikken.

Derudover har butikken et stort sortiment af gin, rom, whisky mm. Ludovic har også en stor interesse og viden inden for bio/biodynamisk og naturlige vine, som også er godt repræsenteret i butikken.

Butikken importerer deres egne specialiteter, og forhandler blandt andet den franske Dammann te i Denmark.

Navervej 2
Silkeborg 8600

Telefon: 86804620
E-mail: naver@dvin.dk

 

Om os

I 30 år har Brdr. D’s Vinhandel leveret vin af høj kvalitet til vinglade silkeborggensere. Det hele startede i april 1992 på Nygade 33, dengang Piafs Vinhandel.


I dag har vi i alt fire butikker på landsplan, ligeligt fordelt mellem Silkeborg og København. Vores importvirksomhed Vinmonopolet har også base her i byen, og er ligeledes et resultat af vores mange år som vinelskende silkeborgensere. Vores udvalg af egen-importeret vin og spiritus spænder bredt, fra det europæiske til det oversøiske.


Især har vi en forkærlighed for Bourgogne-vine, Champagne, vin fra Toscana, tysk Riesling og portvin.

Til vinfestivalen glæder vi os til at præsentere et særligt udvalg af vores sortiment, der viser hvem vi er og som passer til årstiden.

+4530 48 79 89
www.wineguys.dk

Om os

Vi importerer selv vores vin fra hele verden. Ambitionen for WineGuys er ikke at have alt, men at finde fantastiske vine til prisen efter mantraet ”den ville jeg være stolt over at servere derhjemme”. ‘

Vi forsøger at tale vin i øjenhøjde med vores kunder velvidende, at det ikke nødvendigvis er det samme for alle om du er sommelier eller blot synes vin smager godt.

Neder Kjærsholm Vingaard
Vattrupvej 28
8620 Kjellerup

+45 28582028
info@nkvingaard.dk
www.nkvingaard.dk

Om os

Neder Kjærsholm Vingaard er beliggende blot 20 km fra Silkeborg. Vingården har på få år formået at bringe dansk vin op på internationalt niveau. Det vidner de efterhånden mange toppriser om, som vingården har fået – både i udlandet men også herhjemme. Sortimentet omfatter både rødvine, hvidvine, roseer samt mousserende vine, der er lavet på druer men også på æbler. Endvidere har vingården specialiseret sig i at lave solbærrom og -likør.

Ved siden af den danske vinproduktion importerer vingården fantastiske vine fra flere franske vin- og champagnehuse.

Vinleverandøren.dk
V/ Jan Danielsen
Valdemarsgade 18 1.tv
8600 Silkeborg
 
Tlf : 40 53 49 50
Kontakt@vinleverandoeren.dk
 
Cvr : 28092350
 

Vi slog dørene op i 2020

Det med dørene er lidt overdrevet, da jeg betjener dig og alle andre kunder fra min hjemmeadresse. Vinen kommer fra omhyggeligt nøje udvalgte Danske importører. Hvorfra dine ordrer også afsendes, såfremt du ikke er bosiddende i en radius af 25 km fra midten af Silkeborg hvor jeg bor. Er du så som mig, heldig at bo lige midt i søhøjlandet, så får du vinen leveret lige til døren af mig.

Min interesse for vin er vokset år for år. Og min begejstring og viden om vin vil jeg altid dele med dig, så tøv ikke med at ringe eller skrive. Jeg bestræber mig altid på at yde en ærlig og kompetent vejledning omkring dit vinkøb. Ingen store rabatter kun ærlige priser.

 

Georg Jensens Vej 2A
8600 Silkeborg

Tlf. 7199 8191
info@kundetbedste.com

CVR: 36559160

 

Om os

Kun Det Bedste er Danmarks fedeste slik- og delikatessebutik.

Hos os finder du alle de kendte brands til konkurrencedygtige og attraktive priser!

Vi er specialister i unikke firmagaver, du med stolthed vil forære til de heldige modtagere. Vores hylder bugner af du nøje udvalgte produkter indenfor slik, delikatesser, bolig, vin og spiritus. Vi har samlet alt på ét sted, så det er nemt for dig at finde den helt rigtige gave til dine kunder, samarbejdspartnere eller kollegaer. I samarbejde finder vi gaven, der både begejstrer modtagerne og dig, der forærer gaven væk.

Gaver med noget på hjertet – det hjælper vi med! “

Vinkrogen I/S
Jacob Paludans Vej 33
8600 Silkeborg

mail@vinkrogen.dk
Tlf: 31 23 10 84

CVR: 27 17 59 53

Om os

Vinkrogen er en lille, lokal vinimportør, som siden 2003 har importeret vine af højeste kvalitet fra mindre, men utroligt spændende vingårde i hele verden.

Vi importerer selv alle vine direkte fra vinproducenterne og er fuldstændig uafhængige.

Vores vine kommer fra små vingårde, som har fokus på håndværk og kvalitet. Vi udvælger vinene udfra vores smag og vurderer alle årgange, derfor kan vi altid stå 100% inde for hver enkelt vin.

Vores passion, udover at smage på vinene, er at fortælle historierne bag vingårde og druer til vores kunder.

Vi mener det er vigtigt, man smager før man køber, da smag er en meget personlig ting.

Derfor elsker vi også at sælge vores vine ved bl.a. vinfestivaler, som denne i Silkeborg.

Da vi har en kæmpe erfaring med disse vinfestivaler, kan vi altid garantere en oplevelse udover det sædvanlige, når du besøger vores stand.

FiniVin v/ Fini Thomsen og Hanne Holmgren ○

Værkstedvej 57, 2500 Valby
salg@finivin.dk

(+45) 40 211 311
 www.finivin.dk

CVR-nr.: 28 39 99 95

Om os

FiniVin har som målsætning at være en stærk leverandør af eksklusive vine til kvalitetsbevidste kunder. Vi rejser derfor hvert år ud og smager os næsten bogstaveligt talt igennem mange spændende vinområder, inden vi – ud fra vores smagsløg og pengepung – udvælger nye vine fra Californien og Spanien.


”Vores” vinbønder er alle passionerede og dybt engagerede. Typisk ejer de små, familiedrevne vingårde, hvor de lægger al deres sjæl og nerve i deres ”håndlavede” vine. Vi kender dem personligt og ved, at de brænder for at lave den topkvalitet, som vi mener man kan smage i de vine de producerer. Derfor er de også først og fremmest lokalt anerkendte for høj kvalitet til prisen.
Vi glæder os til at tilbyde dig smagsprøver på nogle af de vine vi holder af – og som vi har fundet på vores rejser på begge sider af Atlanten.

Priorsvej 19
8600 Silkeborg
www.wineworld.dk
Mail: info@wineworld.dk
Tlf. 40 18 42 50

 

Om os

Vi er et lille vinfirma, som er startet i 2020, men vi driver andre virksomheder, hvor den første blev etableret i 1981.

WineWorld er importør af kvalitetschampagner til det danske marked fra Baudry, H. Blin og Lopez-Martin i champagne-distriktet i Frankrig. Champagnerne kommer fra nøje udvalgte vingårde i champagne-distriktet i Frankrig.

Derudover sælger vi dansk kvalitetschokolade fra Ole Chokolade.

FUNDER MØLLEVEJ 223, 8600 SILKEBORG

INFO@RASKVINIMPORT.DK

+45 2179 9487

CVR NR. 40732950

Om os

Vi sælger italienske kvalitetsvine til private og erhverv. Derudover har vi også et lille udvalg af tyske vine fra Mosel og Spanske fra Rioja. Vinene importerer vi selv fra mindre familieejede vinproducenter og de kan ikke købes andre steder i Danmark.

Alle vine er fremstillet med stor passion og engagement af producenter, der ikke går på kompromis med kvaliteten.